Pages Navigation Menu

Chinese traditionele krijgskunsten o.l.v. voormalige bondcoach van China Sifu Q. R. Zhao

Vervolg introductie van Sifu Zhao

Dit getuigschrift is uitgegeven door de Chin Woo organisatie in de stad Guangzhou in 1989 en verklaart Sifu Zhao als hoofdcoach boksen. Tevens is Sifu Zhao de medeoprichter van de Chin Woo organisatie in Guangzhou.
Sifu Zhao (in rode trainingspak) en zijn teamleden in 1985. He Fu Zheng (in het midden) is een zeer bekend Wushu meester en Xing Yi meester in China. Li Zhi Zhou is de kampioen in adelaarstijl (helemaal links). Zhao Chang Jun is de all-round Wushu kampioen in China (helemaal rechts). Xiu Chang Wen (tweede van rechts) is de beste in harde Qi Qong. Deze grootmeesters zijn uitgenodigd bij de viering van het twintigjarig bestaan van het Budo Kan dat zich naast het Japanse paleis bevindt.
Sifu Zhao met Jet Li in Sydney (Australië) in 1987. Sifu Zhao en Jet Li waren daar samen met de vertegenwoordigers van de stad Guangzhou in verband met uitwisselingsprogramma’s.
Sifu Zhao is afgebeeld op de voorpagina van een Spaanse vechtsportblad in 1987 Sifu Zhao is afgebeeld op de voorpagina van een Spaanse vechtsportblad in 1987.
Nan Quan uitgevoerd door Sifu Zhao bij de viering van het twintigjarig bestaan van het Budo Kan in Japan in 1985. Nan Quan uitgevoerd door Sifu Zhao bij de viering van het twintigjarig bestaan van het Budo Kan in Japan in 1985.
Sifu Zhao speelt een Japanse krijger in film "Wudang" in 1981

Sifu Zhao speelt een Japanse krijger in film “Wudang” in 1981.

Achterwaarts vliegende trap uitgevoerd door Sifu Zhao op het trainingskamp in Guangdong in augustus 1982 Achterwaarts vliegende en zijwaartse trap uitgevoerd door Sifu Zhao op het trainingskamp in Guangdong in augustus 1982. Het trainingskamp is opgericht in 1982 waarin San Da zich in de ontwikkelingsfase bevindt in China. Sifu Zhao is betrokken bij de eerste officiële vergadering waarin de naam San Da is geïntroduceerd. Na die vergadering is San Da officieel erkend.
Zijwaartse trap uitgevoerd door Sifu Zhao op het trainingskamp in Guangdong in augustus 1982
Sifu Zhao en zijn leerling tijdens de San Shou training in de sportschool van Sifu Zhao in Guangzhou in China in 1990 Sifu Zhao en zijn leerling tijdens de San Shou training in de sportschool van Sifu Zhao in Guangzhou in China in 1990.
Sifu Zhao tijdens de training bij zijn Sifu Sifu Zhao tijdens de training bij zijn Sifu.