Pages Navigation Menu

Chinese traditionele krijgskunsten o.l.v. voormalige bondcoach van China Sifu Q. R. Zhao

Jing Wu Cup 2023

Beste leden,

Zondagmiddag 10 december is het dan zo ver. Stichting Chin Woo Nederland organiseert de eerste Jing Wu Cup! Onze heren van de Sanshou groep zullen het tegen elkaar opnemen op een mat van 8 bij 8 meter, om te bepalen wie uiteindelijk harder heeft getraind en zijn vaardigheden eigen heeft gemaakt. Het is een test van moed, kracht, en vaardigheid, want uiteindelijk weet elke vechtsporter dat dit -het gevecht- is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Sanshou (散手) wordt soms ook wel Chinees kickboksen genoemd. De officiële wedstrijdvorm, zoals deze door de Internationale en Europese Wushu Federatie (IWUF en EWUF) genoemd wordt is Sanda (散打). Dit is een sport die stoot en slag combineert met worpen. Eenmaal op de grond eindigt het gevecht.

Vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom in de Budozaal van Sportcampus Zuiderpark op Meester P. Drooglever Fortuynweg 22, 2533 SR in Den Haag. Het entreegeld bedraagt €5,- p.p.

Bent u benieuwd hoe Kung Fu er in de praktijk uit ziet? Bent u benieuwd of dit wat voor u of uw naasten is? Schroom dan niet om gewoon een kijkje te nemen!

Tot zondag!

Met sportieve groeten,

Stichting Chin Woo Nederland

Jing Wu Cup Sportcampus Zuiderpark informatie