Pages Navigation Menu

Chinese traditionele krijgskunsten o.l.v. voormalige bondcoach van China Sifu Q. R. Zhao

Wushu zomer reis naar Wudang, China in 2012

Jing Wu Kung Fu School organiseert onder leiding van Sifu Zhao Qiu Rong een speciale Wushu reis naar Wudang, China met trainingen en zeer interessante uitjes en bezoeken!

Periode: 10 juli tot en met 8 augustus 2012 (30 dagen)

Wudang Taoïstische bergen in China, volgens de legende de taoïstische Zhang San-feng in de Song-dynastie creëerde hij de innerlijke Wudang quan, deze werd door Zhang Shou Xin ontwikkeld en is uiteindelijk de Wudang Taiyi Wuxing 32 stijl qinpu quan (32 grepen en werp technieken) geworden.
Deze stijl is de meest traditionele stijl uit de Wudang gebergte. Tot aan 1981 aan toe is pas door meester Jin Zi Tao (Pu Xuan de jongere broer van Aisingiorro Pu Huan, de laatste keizer) openbaar gesteld, en werd dit populair. Gedurende deze periode heeft Pu Xuan drie discipelen geworven, één daarvan Zhao Jianying (overleden), de tweede is Yang Qunli (hij heeft –erg zonde- de vorm modern gemaakt waardoor de klassieke stijl niet meer terug te vinden is) en de derde is meester Chen Yongxia, zij is nu de enige die de klassieke stijl heeft behouden in zijn originele staat. Hierom organiseren wij deze reis om van haar les te krijgen.

Zie hier een video van Wu Dang meester Chen Yongxia.

 

Ons schema is als volgt:
10 juli t/m 28 juli: wij gaan Wudang engenpaleizen vorm leren in Yongxia Wushu Club. En juist in dit seizoen van het jaar zijn de lychees, longans, huangpi en zeldzame Pitaya’s met paars vruchtvlees rijp. En omdat ze van de persoonlijke plantage van meester Chen Yongxia komen, zijn wij vrij om van het fruit te genieten.

Elk weekend gaan we naar de omliggende bezienswaardigheden, zoals de Danxia berg “Yangyuan steen”, “Yinyuan-grot” enzovoorts.

29 juli t/m 6 augustus: wij gaan met de trein naar de Wudang berg, daar gaan wij van meester Chen Heyuan Wudang Dandao Qigong leren. Ook zullen wij daar een examen nemen.

Reisprogramma:

 
Dag Aktiviteiten
10 juli Vertrek
11 juli Aankomst in Guangzhou, direct naar Conghu. Ontvangst door Yongxia Wushu Club
12, 13 juli Yong xia Wushu Club: Wudang negen paleizen vorm leren
14 juli Bezoeken in Guangzhou “Chenjiashi”. Winkelen en bezoeken
15 juli Naar de wildwaterbaan in Xiangshuitan. Vrije tijd
16-20 juli Yongxia Wushu Club: Wudang negen paleizen vorm leren
21 juli Danxia berg. Toeren
22 juli Nationaal natuur reservaat. Varen
23-27 juli Yongxia Wushu Club: Wudang negen paleizen vorm leren
28-29 juli Panyu stad: Bijeenkomt met Taiji vereniging
29 juli – 6 aug Naar de Wudang berg, Wudang Qigong leren en examen
7 aug Guangzhou: Overnachten in Guangzhou
8 aug Baiyun luchthaven, naar huis. Je kunt ook langer blijven in China

 

Contact:

Voor meer informatie over deze reis kunt u bellen met
Dhr Zhao Qiu Rong: 06 55161760.

 

REISVOORWAARDEN

Prijzen:

De volgende bedragen zijn gebaseerd op de prijs van een 2-persoons kamer.

2200 Euro Voor leerlingen van Jing Wu kung Fu school geldt deze prijs, indien de aanmelding voor 15 januari 2012 plaats vindt, anders kost het 2400 Euro.
2400 Euro Voor deelnemers die geen leerling zijn van Jing Wu Kung Fu school.
2400 Euro Aanmelding na 15 januari 2012 voor alle deelnemers (inclusief Jing Wu leden)

Deze prijzen zijn inclusief de kosten voor vliegticktes, accomodatie, drie maaltijden per dag, vervoer in China, cursussen en entree kosten (van eventuele plaatsen die wij bezoeken). Maar de prijzen zijn exclusief de kosten voor visum, verzekeringen, luchthavenbelasting, kosten voor eventuele vaccinaties, persoonlijke uitgaven en vervoer binnen Nederland.

Deze kosten zouden kunnen veranderen, door luchthaven belastingen en RMB wisselkoers veranderingen.

Aanmelding en betaling:

Per aangemelde deelnemer dient voor 15 januari 2012 een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan. Het restant van de reissom dient uiterlijk voor 1 maart 2012 te worden voldaan.

Rekeninginformatie:

8965495 (ING bank) , Q.R. Zhao, ’s-Gravenhage

Annulering door de deelnemer:

Een annulering kan uitsluitend schriftelijk geschieden. Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, is 25% van de reissom (de aanbetaling) verschuldigd. Vanaf 1 april 2012 is annuleren niet meer mogelijk en de betaalde reissom kan niet gerestitueerd worden.