Pages Navigation Menu

Chinese traditionele krijgskunsten o.l.v. voormalige bondcoach van China Sifu Q. R. Zhao

Veelgestelde vragen

Kan ik een gratis proefles nemen?

U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend proefles. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Echter geldt dit alleen voor de reguliere lessen. Voor korte cursus en workshop is het niet mogelijk om eerst een proefles te nemen. Als u wilt kunt u een email van tevoren opsturen aan ons. Het sturen van een email is niet vereist.

Op welke dag kan ik langskomen voor een proefles?

Er is geen specifieke dag of avond speciaal voor proeflessen. U kunt zelf bepalen wanneer u langskomt. Kijk voor de lokaties en lestijden onze Reguliere lesrooster.

Wat moet ik dragen voor de proefles?

Neem sportkleding en sportschoenen mee voor de proefles.

Wat zijn de verschillen tussen reguliere les, korte cursus en workshop?

Reguliere lessen worden wekelijkse gegeven behalve op vakantiedagen en in de vakantieperiode juli en augustus. Ze hebben geen vaste start- of einddatum. U kunt instromen wanneer u wenst. Korte cursus heeft een vaste start- en einddatum en bestaat vaak uit 5 tot 10 lessen per cursus. Het wordt vaak op zaterdagen gegeven. Er bestaat niet de mogelijkheid om een proefles van de korte cursus te nemen. Workshop wordt vaak gegeven in een of enkele dagdelen en behandelt vaak een of twee thema’s.

Wanneer kan ik beginnen met de lessen?

Voor de reguliere lessen kunt u beginnen wanneer u wenst behalve op vakantiedagen en in de vakantieperiode juli en augustus. Zie voor de lokaties en lestijden onze Reguliere lesrooster. Voor korte cursus en workshop zijn de startdatums aangegeven in de lesrooster voor korte cursus en workshop.

Zijn er aparte lessen voor beginners?

Nee, er zijn geen aparte lessen voor beginners. Binnen de groep zijn er subgroepen van verschillende niveau’s. De beginners kunnen lessen krijgen van de assistenten of van Sifu Zhao.

Ik heb al wat tai chi geleerd bij een andere school en heb al een tijdje tai chi getraind, moet ik vanaf het begin van het tai chi lesprogramma beginnen?

Als u al enige tai chi ervaring hebt, dan dient u nog steeds vanaf de start van onze tai chi programma te beginnen. We kijken namelijk of de tai chi bewegingen wat u reeds geleerd heeft bij een andere school wel of niet voldoen aan onze eisen. Zo niet, dan corrigeren we de bewegingen. Uiteraard kunt u het programma sneller afwerken, mits uw tai chi niveau voldoet aan onze eisen.